Jongerenvereniging WBO zoekt nieuwe (jeugd)bestuursleden!

Carnaval, filmmiddagen met als hoogtepunt de film op de maandagochtend van de kermis, helemaal oranje inpakken van het gebouw rondom het EK/WK-voetbal, “The road to Zandstock”, schoolfeestjes en ga zo maar door. Slechts een kleine greep herinneringen rondom de WBO. Oftewel jongerenvereniging WBO De Bayes. Iedereen met enige wortels in ons dorp zal dit soort herinneringen hebben…

Het zal je echter niet ontgaan zijn dat het al langere tijd stil is rondom de WBO. Op enkele evenementjes na, klopt dat inderdaad ook wel, want je mag best weten dat Corona, wetswijzigingen en andere zaken er flink ingehakt hebben. Uiteraard op het simpelweg open kunnen/mogen, maar ook op het organiseren van evenementen.

WBO staat voor Wij Blijven Optimistisch en dat is exact wat het uitgedunde bestuur van de WBO onlangs aan elkaar heeft uitgesproken. Dat is uiteraard goed nieuws voor het voortbestaan van deze al meer dan 65 jaar oude vereniging, maar bovenal ook voor ons dorp. Een dorp dat een prachtige en letterlijke groei doormaakt, moet simpelweg een levendige jeugdvereniging hebben en de basis is hiervoor beschikbaar. Een prima accommodatie (die de afgelopen tijd enkele upgrades heeft gehad aan de binnenkant), een bestuur en vrijwilligers, sponsors, etc.

De WBO gaat dus een nieuwe fase in en een nieuwe fase betekent ook dat het bestuur ook graag verjonging ziet en dat willen we op 2 manieren doen;

het oprichten en levendig houden van een jeugdbestuur (vanaf 12 á 13 jaar)

het door laten stromen van jeugd naar het hoofdbestuur

Wij zijn dus op zoek naar nieuwe bestuursleden. Dit zijn jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 18 á 19 jaar die het leuk vinden om samen te komen, evenementen te organiseren en zo ervaring op te doen in het jongerenwerk én in het bestuursleven.

Op Vrijdag 10 Maart is de WBO vanaf 20:00u open om eens te komen kijken, praten met de huidige bestuursleden en sowieso gezellig samen te komen. Iedereen is welkom dus aarzel niet.

Kun je 10 maart niet, maar je hebt wel interesse? Neem dan contact met ons op via debayes.wbo@gmail.com of bel/whatsapp naar 06-10058146.

New WBO New WBO